Stradigi Logo.

Mifa: al ruim 8 jaar blijvende online groei

Vanaf 2012 zijn onze oprichters als marketingpartner aan Mifa verbonden. Zowel op strategisch gebied Ć©n op online marketing gebied heeft Mifa flinke stappen gemaakt.

Allereerst zijn we gestart met een strategisch marketingplan voor Mifa. Vanaf de lancering was ā€˜Experience Precisionā€™ een pay-off die de doelgroep ontzettend aansprak en al snel zorgde voor herkenning bij potentiĆ«le klanten maar zeker ook bij medewerkers en potentiĆ«le medewerkers. Met een nieuwe corporate profilering werkten we aan een herkenbare en moderne uitstraling. Ook de content werd van top tot teen aangepakt en in iedere tekst kwamen de precisie mogelijkheden van Mifa ter sprake. Toleranties tot 0,02mm en nauwkeurigheden scherper dan de dikte van Ć©Ć©n haar waren uitspraken die techneuten van mooie bedrijven in Europa aanspraken.

Onze online marketing aanpak

Hoe zorg je dat je je prospects online vindt? Online marketing levert Mifa zeer waardevolle leads op, meer afspraken, nieuwe klanten en uiteindelijk een flink hogere omzet.
In verschillende talen hebben we -samen met de salesafdeling- bekeken welke zoekwoorden voor Mifa van belang zijn. Hier hebben we waardevolle teksten, fotoā€™s, whitepapers en filmpjes voor ontwikkeld en dat doen we nog steeds. We zien namelijk dat Mifa zo goed vindbaar blijft voor haar doelgroepen die zich steeds meer online oriĆ«nteren voor leveranciers.

Deze online marketing aanpak en de implementatie van marketing automation leverde Mifa 2946 hoogwaardige online aanvragen op in 2018 van o.a. Porsche, Daimler, NASA, Lufthansa en Tesla. Het blijkt dus dat onze content de doelgroep boeit en prikkelt om contact op te nemen. Voor ons het bewijs dat onze strategische en online marketing aanpak werkt!

Ook nam snel het websitebezoek flink toe.

  • Van 300 bezoekers per week in 2014 naar 300 bezoekers per dag in 2018. Tegenwoordig zijn dit al bijna 400 unieke bezoekers per dag door SEO en SEA.
  • In het eerste jaar ‘scoorden’ we slechts 75 contactformulieren. Nu enkele jaren later zijn dit 561 contactformulieren en nog eens 2385 contactmomenten via verzonden mails op de website, downloads en chatberichten.

Elk jaar zorgen Roel en Stradigi voor vernieuwing en stappen voorwaarts in onze marketing. Ik waardeer de strategische vernieuwingen en prima resultaten enorm!

Rob van Oene - Managing Director

Ben jij een loper of koning(in)?

Stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met de juiste strategische marketing beslissingen gaan we samen mooie resultaten behalen. Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen
This site is registered on wpml.org as a development site.